Over ons

Over ons

Mijn carrière als bouwkundig tekenaar is ontstaan vanuit een passie. Tot 2004 stond dit dan ook op mijn C.V. bij hobby’s. Totdat mensen opmerkten dat ik hier echt mijn beroep van moest maken. Ik heb toen een aantal jaar als bouwkundig tekenaar van productieplannen gewerkt in loondienst. Ik was de enige tekenaar die met AutoCAD werkte en heb in deze periode hierover veel bijgeleerd in zelfstudie.

Nadien bood er zich een kans aan om in een studiebureau aan de slag te gaan als tekenaar stabiliteit. Hier was ik de eerste tekenaar en kon daardoor mijn eigen werkmethodiek ontwikkelen. Ik streefde ernaar om zo optimaal mogelijk te werken. Dit liet me toe om grote aanbestedingsprojecten alleen af te werken. Projecten zoals Clarenhof te Mechelen, Dunant Gardens te Gent, maar ook diverse scholen, rusthuizen, zelfs bruggen …

Op 1 mei 2010 startte ik als zelfstandige, zo had ik meer ruimte om te groeien. Ik deed veel ervaring op bij andere studiebureaus en fabrikanten en kon mijn werkmethodiek verfijnen. De klanten waren tevreden en er was genoeg werk. In 2012 was de tijd rijp om personeel aan te nemen en een eigen tekenbureau op te richten. Sindsdien is Tekenbureau Van Impe uit Aalst uitgegroeid tot een onafhankelijk bouwkundig tekenbureau dat kort op de bal speelt.

Als tekenbureau denken we kritisch met je mee en komen we met concrete oplossingen. Om sneller te kunnen werken én met een veel lagere foutmarge heb ik veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van een efficiënte werkmethode waarmee we onze klanten nog beter kunnen helpen.

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en onze manier van werken toe te lichten.